Curtis Waters i novi singl ,,The Feelings Tend to Stay the Same''

Nakon što je zadobio mnoge simpatije i preglede pesmom ,,Stunnin'', Curtis je odlučio da ovog puta napiše baladu posvećenu ljubavi iz mladosti.

,,Znao sam da ću se razboleti i potajno sam znao da uskoro odustajem od fakulteta", objasnio je Waters u izjavi. „Poslednje noći kada smo se videli planirao sam zaista poseban sastanak. Napisao sam joj pismo, kupio joj cveće i čokolade i odveo sam je u bioskop. Trebalo je da bude zaista romantično, ali ja sam uzimao dosta lekova za svoj bipolarni poremećaj od kojih mi je bilo jako loše, tako da nisam mogao čak ni da gledam film, samo sam neprestano zbog mučnine odlazio u kupatilo cele noći.“

Curtis Waters objašnjava kako je pesma ,,The Feeling Tend To Stay The Same'' nastala, odnosno šta je bio motiv: ,,Bio sam nervozan da će biti ljuta ili razočarana", pa nastavlja, ,,umesto toga stajala je napolju i čekala i uopšte joj nije bilo loše. Bila je zaista ljubazna i i puna podrške. To mi je značilo mnogo. Osećao sam se zaista bezbrižno. A onda se više nikada nismo videli. "

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HeJn631tD_0[/embed]

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika