,,Hot Stuff" je dobio novu verziju - Donna Summer i Kygo!

Globalni superstar, producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, poklonio nam je ovog petka osveženu i uzbudljivu verziju ,,Hot Stuff” Donne Summer. jednog od najvećih disko hitova ikada.

Originalnu verziju ,,Hot Suff” producirali  su Pete Bellotte i Giorgio Moroder, bila je vodeći singl na albumu ,,Bad Girls”, a za njeno  fantastično izvođenje Donna  Summer  je  nagrađena Grammy-jem  (u kategoriji ,,najbolji ženski rock vokal”).

Novu Kygovu verziju prati video spot, koji je snimila produkcijska kuća Lighthouse Films, reditelj je Bo Webb, snimatelj Bred Walker, a u spotu igraju glumci iz Netflixove serije ,,Outer Banks”, Chase Stokes i Madelyn Cline.

Povodom izlaska nove obrade ,,Hot Stuff”, Kygo je izjavio: ,,Donna Summer je jedna od mojih omiljenih umetnica svih vremena. Njen muzički katalog je briljantan, a njen glas  neuporediv. Velika mi je čast što sam dobio mogućnost da obradim jednu tako unikatnu kompoziciju.,,Hot Stuff” je  od onih pesama koja mi momentalno stvara dobro raspoloženje i  mogu samo da se nadam da će  i ova verzija pesme nastaviti da donosi  zadovoljstvo i sreću ljudima koji žele da slave legendarnu Donnu Summer”.

Ove godine, Kygo se uhvatio u kreativni koštac sa nekim od najvećih  muzičkih numera osamdesetih godina:  ,,Higher Love” sa Whitney Houston , ,,What’s Love Got To Do With It” sa Tinom Turner I sada ,,Hot Suff”, sa Donnom Summer. Ono što je odmah jasno je da pomenutim pesmama  nije oduzeo kvalitet koji ih je učinio posebnim i velikim, već im je doneo moderan zvuk.

  [embed]https://www.youtube.com/watch?v=yg6Y_1_DJyI[/embed]

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika