Najtraženiji izvođač Amsterdam Dance Eventa pojačava No Sleep!

Reinier Zonneveld prvi put u Beogradu a stižu i Partiboi69 i Regal! Na brojnim lokacijama u gradu u toku 48 novembarskih sati

Trenutno najtraženija techno zvezda nove generacije Reinier Zonneveld, poznat po nestvarnim live setovima i rasprodatim nastupima širom sveta, stiže na svoj prvi beogradski nastup u petak, 11. novembra u okviru No Sleep Festivala! Tokom prošlogodišnjeg Amsterdam Dance Event-a oborio je rekord za Awakenings, najveći techno solo događaj u istoriji sa 13.000 rasprodatih ulaznica za manje od tri sata, čime je prestigao velikane elektronske muzike kao što su Paul Kalkbrenner, Maceo Plex i Tale Of Us, ali i druga najveća svetska imena kao što su Adele, U2, Metallica i Lady Gaga, koji su ranije nastupali u istoj dvorani! Njegov meteorski uspeh nije promakao kralju elektronske muzike Carl Coxu, pa će tako ove godine zajedno predvoditi, takođe rasprodatu, Awakenings žurku na najvećoj svetskoj smotri elektronske muzike u Amsterdamu.

Na svoj prvi i ekskluzivni nastup u Srbiji u petak 11. novembra stiže i jedinstveni Partiboi69, koji je zaludeo svet svojim fantastičnim miksevima i oformio posebnu zajednicu unutar elektronske muzike! Posle čak šest godina u Beograd se vraća i techno velemajstor iz Madrida – Regal! Sa njima stižu holandska disk džokejka Kiki Solvej i novosadsko otkriće nove generacije Katalina, čime je zaokružen program Glavnog hangara Luke Beograd prve večeri festivala. Oni se pridružuju postavi No Sleep-a na kojoj su već superzvezde Amelie Lens i Indira Paganotto, te pariski techno artist Koboyo. Uskoro stiže još imena koja će 11. i 12. novembra nastupati tokom 48 besanih sati na brojnim lokacijama širom Beograda, a pojedinačne ulaznice za No Sleep kreću u prodaju od petka, 14. oktobra u podne, po najboljim, startnim cenama od 1.290 dinara, za koje se očekuje da će biti rasprodate za samo nekoliko sati!

 

 

Na No Sleep iz Madrida stiže produkcijski i DJ velemajstor Regal, koji se nakon niza izdanja za lejblove kao što su Figure, Bpitch i Exhale, ali i za sopstvenu, internacionalno prepoznatu etiketu Involve, poslednjih godina etabilirao kao jedan od najtraženijih techno talenata elektronske muzičke scene. Remiksovao je Ninu Kraviz, Ellen Allien, Emmanuela Topa i sarađivao sa vodećim izvođačima, kao što su Len Faki (EP „The End“), Alien Rain (EP „Acid Affair“) i Amelie Lens, a svoje ime je u globalnu techno scenu urezao i kroz dva velika Boiler Room seta i nastupe na festivalima Berghain, Awakenings, DGTL i Exhale. Poznat po sposobnosti da se kreće između različitih podžanrova, na No Sleep festival u petak, 11. novembra donosi eklektični stil, koji vuče korene iz različitih kutaka elektronske muzike, sa primesama trance i acid zvuka.

 

 

Program prvog festivalskog dana pojačaće i Kiki Solvej, koja stiže iz Nemačke, gde je krajem prošle godine zauzela obećavajuću startnu poziciju na Zonneveldovoj etiketi Filth on Acid. Debitovala je odličnim setom od dve numere,  „Deutsches Rave Mädchen“ i „Heute Nacht“, u kojima predstavlja snažan techno zvuk, industrijske teksture i laserske sintisajzere ispraćene njenim vokalima. Domaću podršku 11. novembra u Glavnom Hangaru pružiće Katalina, mlada DJ-ica i rezidentkinja No Sleep Festivala i Exitove No Sleep Novi Sad bine, koja donosi house i techno zvuk, energične ritmove, cross-genre setove i uvek pozitivnu energiju. Pobednica je prvog Let’s Mix It DJ takmičenja, a pored Exita, nastupala je u brojnim novosadskim i beogradskim klubovima.

 

 

U prodaji su regularne festivalske ulaznice po ceni od 2.290, uz uštedu od 40 odsto, i VIP GOLD festivalske ulaznice po ceni od 3.990. U petak, 14. oktobra u podne počinje prodaja regularnih pojedinačnih ulaznica, po poklon ceni od 1.290 dinara, sa uštedom od 50 odsto, dok će cena pojedinačnih VIP GOLD ulaznica iznositi 2.490 dinara. Ulaznice su dostupne preko festivalskog sajta i prodajne mreže Gigs Tix, online i na prodajnim mestima.

Korisnici
Logovanje korisnika