Prijave za Cittanova Blues Challenge 2023 su otvorene!

Cittanova Blues Challenge održava se po prvi put i dio je Cittanova Blues Festivala, koji će se održati od 28. lipnja do 1. srpnja 2023. u Novigradu

Cittanova Blues Challenge je otvoren za svaki blues solo/duo/bend koji duboko voli i cijeni blues. Bilo da ste iskusan izvođač ili na početku karijere, ovaj izazov je za vas

Ovo je jedinstvena prilika za sve glazbenike i glazbenice, koji sviraju i vole blues raznih vrsta, da se prijave i imaju priliku predstaviti se brojni publici. Cittanova Blues Challenge održat će se 29. lipnja na glavnoj pozornici Cittanova Blues Festivala, a pobjednik će nastupiti dan kasnije, 30. lipnja na istoj pozornici kao Philip Sayce (USA/CAN), neizmjerno talentirani gitarist i pjevač zadivljujućega rock/blues stila, koji dolazi prvi put u Hrvatsku upravo na Cittanova Blues Festival u sklopu europske turneje. Osim njega na festivalu će nastupiti: Vlatko Stefanovski Trio (S. Makedonija), Baba Sissoko & Mediterranean Blues (Mali), Vanja Sky (Hrvatska), Zoran Čalić Band (Hrvatska).

Zašto se prijaviti?

Cittanova Blues Challenge pruža platformu za dosezanje nove publike, povezivanje s glazbenicima istomišljenika, kolegama blues umjetnicima i utjecajnim osobama u glazbenoj industriji. Cittanova Blues Challenge pruža savršeno okruženje za stvaranje vrijednih veza i suradnji koje mogu oblikovati vašu budućnost u glazbi. Povežite se s drugim ljubiteljima bluesa, uronite u blues atmosferu grada i sudjelujte u razvijanju i očuvanju ovog kultnog žanra. 

Cittanova Blues Challenge ne nudi samo priznanje, već i nagrade koje mogu ubrzati vaše glazbeno putovanje.

Kako sudjelovat?  
Prijave: otvorene do 5. lipnja 2023., tri odabrana izvođaća (3) biti će objavljena 10. lipnja 2023. 

Tko može sudjelovati: blues solo/duo/bend.

Proces: Žiri će odabrati 3 izvođaće koji će nastupiti na glavni pozornici Cittanova Blues Festivala u četvrtak, 29. lipnja između 20.00 i 22.00 sata. Pobjednik će biti proglašen iste večeri.  

Glavna nagrada: 500€ i nastup na festivalu 30. lipnja u 20.00 na glavnoj pozornici. 

Žiri: 5 međunarodnih glazbenika i skladatelja odabrat će 3 (tri) izvođača koji će nastupiti u četvrtak, 29. lipnja od 20.00 i 22.00 sata na glavnoj pozornici Cittanova Blues Festivala na gradskom trgu u Novigradu.

Obrazac za prijavu i više informacija.

Korisnici
Logovanje korisnika