Zbog loših vremenskih uvjeta odgođen početak zagrebačkog BEER FEST-a

Odličan line-up festivala

I ove godine, najveći zagrebački open-air festival održaće se tokom četiri dana, od 18. do 21. maja, a prvi koncertni izvođači bit će poznati uskoro. “Krenite planirati godišnji, jer se Zagreb Beer Fest vraća u sunčani park dr. Franje Tuđmana” poručuju organizatori, a sve novosti možete pratiti na službenoj Instagram stranici festivala.

Stotine hiljada posetilaca bili su deo dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festa, koji će i ove godine svojim posetiocima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom i više od 180 vrsta piva. Kao i do sada, publika će moći da uživa u koncertima rock, pop i hip-hop izvođača, a osveženje će moći da pronađe u bogatoj ponudi asortimana industrijskih i craft pivovara, kao i street food zalogajima.

Podsećamo, prošlogodišnje izdanje Zagreb Beer Festa okupilo je više od 100.000 posetilaca, koji su u samom središtu grada uživali u moćnim rock riffovima, snažnim hip-hop beatovima i zaraznim pop melodijama, uz šaroliku ponudu pivskog osveženja, a deo atmosfere iz prošle godine pogledajte i u službenom aftermovie videu. (Izvor: Soundguardian HR)

Korisnici
Logovanje korisnika