Rambo Amadeus - Tribute samom sebi u Saxu

 

Posle niza ovogodišnjih koncerata širom regiona, Rambo Amadeus i njegov Organic Trio, u novom izdanju pod nazivom "Tribute samom sebi" 2. prosinca gostovat će u hrvatskom klubu glazbenika SAX.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslaviće u narednoj sezoni 25 godina rada, što će obeležiti nizom koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Rambo Amadeus, kultni balkanski autor i performer, pretvara svoje koncerte u muzički standup koji lakonski definira kao "Tribute samom sebi" i pojašnjava:

"'Tribute samom sebi' je način da se malo poigram sa samim sobom i svojim opusom, ali i sa tom izopačenom društvenom praksom u kojoj se originalnim umjetnicima uglavnom odaje zaslužena pažnja i počast tek nakon što ih neumitni biološki zakoni spreče da nastave svoj inspirisani i inspirišući, po pravilu prekasno cijenjeni rad.

Pošto smatram sasvim štetnim i glupim da se pasivno prepuštam ovom brutalnom procesu, Tribute samom sebi je zapravo moj sveti antidot gral, njime rastjerujem avete estradno bioloških mehanizama koji vrebaju na svakom koraku.

Koncentraciju ovog čarobnog napitka povećava činjenica - da se ovdje ne radi ni o običnom Tribute -u, ni o Real tribute-u , nego o Original 100%, 1/1 Tribute Konceptu, još nevidjenom od praistorije Šou Biznisa do danas."

Očekujte neočekivano, kao i uvijek.

 

Korisnici
Logovanje korisnika