Jonathan najavljuju novi album i velike koncerte!

Ovaj riječki band sviraće u Zagrebu i Rijeci a u ožujku očekujemo novi album

 

Riječki bend Jonathan objavit će novi studijski album krajem ožujka, a velike koncertne promocije održat će se 19. i 26. travnja u Zagrebu i Rijeci.

Nadolazeći dugoočekivani album prvi je nakon dvostrukog izdanja  “To Love / To Hold” iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. Iako je od posljednjeg dugosvirajućeg izdanja benda prošlo čak šest godina, Jonathan su u međuvremenu bili izuzetno koncertno aktivni. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Diskografski su objavljivali singlove te vinilna reizdanja starih albuma, a sve naklade su bile rasprodane u rekordnom roku.

Novi materijal najavljen je singlovima “Falling”, “Have It All” i “One Minute”. Jonathan će u nadolazećim tjednima i mjesecima novi studijski album popratiti objavom novih singlova i video spotova. Točan datum izlaska albuma bit će poznat sredinom veljače. 

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja, te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja. Ulaznice za oba koncerta u prodaju idu već ovog četvrtka u 10:00 sati. 

Za zagrebački koncert early bird ulaznice su po 12 eura do 3. ožujka. Dan nakon, 4. ožujka, cijena se penje na 15 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice su dostupne online u sustavima Eventima i Entrija, te na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Za riječki koncert early bird ulaznice su po 12 eura do 3. ožujka. Dan nakon, 4. ožujka, cijena se penje na 14 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 16 eura. Ulaznice su dostupne online u sustavima Eventima i Entrija, te na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u riječkom Dallas Music Shopu. (info: promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika