20. HRVATSKI LJETNI SALSA FESTIVAL, 10. - 17. lipnja 2024.


Budite dio Svjetskog jedinstvenog festivala mora, sunca i salse - naše proslave 20. obljetnice! Doživite plesni odmor života uz ples na otvorenom, radionice vrhunskih instruktora, zabave na plaži i brodu, predstave, koncerte uživo i još mnogo toga. Pridružite nam se u stvaranju povijesti u Rovinju!
OD 10. LIPNJA 2024. DO 17. LIPNJA 2024.
  ROVINJ - GDJE JE KREĆENA SUVREMENA POVIJEST SALSE
Mjesto u koje se možete zaljubiti. Otkrijte pitoreskni gradić koji osvaja svojim živim bojama, nevjerojatnom energijom i neodoljivim šarmom.
KONCERTI NA OTVORENOM I PLES
Grande Fiesta i Dance Points obasjaju ulice Rovinja. Koncert uživo, show nastupi i ples do maksimuma stvaraju ultimativnu salsa feštu na otvorenom!
GRANDE POOL PARTY - MAJKA SVIH ZABAVA
Mjesto za potpuno oslobađanje party duha na kraju tjedna. Uronite u najveću dnevnu plesnu euforiju uz razigrane animacije, najcool glazbu i umjetnike te šarene kupaće kostime u Villas Rubin Resortu!
VRHUNSKI SVJETSKI UMJETNICI
Apsolutno najbolji u salsi, mambu, kubanskoj, afro-kubanskoj i bachati. Nadahnite se od ovih kreativnih vizionara koji vas vode da oslobodite svoj puni potencijal.

Ovo su ovogodišnji učesnici!

LEGENDARNE ZABAVE NA BRODIMA
Udahnite morski zrak, osjetite slanu kosu i podignite svoje iskustvo Jadrana uz najluđu vožnju brodom u životu.
GLAZBA & DJ-evi
Započetnici najluđih zabava i stvaratelji odličnog raspoloženja, sviraju samo najbolje melodije kako bi vas održali u životu i plesali od izlaska do zalaska sunca i dalje.
RADIONICE & BOOTCAMPS
180 radionica u 9 plesnih dvorana, od ponedjeljka do nedjelje. Poboljšajte salsu, mambo, kubansku, afro-kubansku, bachatu, reggaeton, koreografske kampove za obuku, M-Power program joge, pilates, istezanje, fleksibilnost za plesače i još mnogo toga. Vaše idealno igralište za napredak!
ZABAVE NA PLAŽI NA VRHUNCU
Najveći dnevni društveni plesni centar na dva plesna podija u Villas Rubin. Uronite u vrhunsku party publiku boraveći u službenom smještaju!