Ski Tour Fest - Crna Gora, Albanija, Kosovo

Festival se održava na četiri planine Hajla, Bogićevica i Prokletije, te u tri države – Crnoj Gori, Albaniji, Kosovu te također promiče kulturnu razmjenu između sudionika i brojnih mještana uključenih u festival

 

Ski Tour Fest je prvi i jedini događaj ove vrste na Balkanu. Svojim sudionicima pruža mogućnost skijanja na malo poznatim, a ipak nekim od najljepših planina u Europi.

Također promiče kulturnu razmjenu između sudionika i brojnih mještana uključenih u festival.

Festival se održava na četiri planine Hajla, Bogićevica i Prokletije, te u tri države – Crnoj Gori, Albaniji, Kosovu. Sve lokacije su posebne, a opet različite i dovoljno velike da ostave velika područja neosvojena za buduće posjete i festivale.

Organizatori ovako najavljuju svoj jedinstveni festival:

"Naš je cilj nastaviti održavati festival, ali ga održavati relativno malim, organskim i nekomercijalnim. To nama, organizatorima, daje priliku da posvetimo vrijeme i uspostavimo istinske veze sa svim sudionicima.

Ski Tour Fest je zaista jedinstven događaj koji okuplja istomišljenike sa strašću prema planinama i skijanju. Nadamo se da ćete se moći pridružiti ove godine i podijeliti ovo nevjerojatno iskustvo s nama!

Uzbuđenje je u zraku jer ove godine otkrivamo nešto doista izvanredno za PRO grupu! Kroz neumorne napore i novootkrivene veze preko granica, oduševljeni smo što možemo predstaviti inauguracijsko izdanje Balkan Haute Route.

Zahvaljujući toplom gostoprimstvu lokalnog stanovništva u Crnoj Gori, Kosovu i Albaniji, spremni smo krenuti u nevjerojatnu skijašku avanturu kroz Proklete planine koje oduzimaju dah. Ovaj jedinstveni događaj obećava da će biti nezaboravno iskustvo dok prelazimo najljepše planinske vrhove u regiji. 

Istražite ljepote Crne Gore, Kosova i Albanije na skijama, stvarajući veze koje nadilaze granice.

Skijajte na veličanstvenim vrhovima Prokletih planina, to je doista neusporedivo iskustvo za strastvene ljubitelje turnog skijanja.

Zahvaljujući našim lokalnim partnerima, uronit ćemo u bogatu kulturu i gostoprimstvo svake zemlje, dodajući posebnu notu našem putovanju."

 

Korisnici
Logovanje korisnika