Ko sve stiže na Zagreb Beer Fest 2024?

 

Ovogodišnje izdanje Zagreb Beer Festa održat će se od 23. do 26. svibnja, a upravo su potvrđeni prvi izvođači koji će stati na festivalsku pozornicu u Parku dr. Franje Tuđmana. Na sedmom izdanju mnogima omiljenog proljetnog open-air festivala u centru grada nastupit će TBF, Vojko V, Miach, MORT i IDEM.

Svi ljubitelji vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom i ovog će proljeća moći uživati na Zagreb Beer Festu. Već sada se dobro zna da će se u ponudi Zagreb Beer Festa ponovno naći više od 180 vrsta piva iz asortimana industrijskih i craft pivovara, a posjetitelji će moći uživati i u nizu besplatnih koncerata na otvorenom, iz urbanih rock, pop i hip-hop žanrova.

Splitske hip-hop ikone TBF i Vojko V, sve zamijećenija zagrebačka glazbenica i autorica Miach, sinjski beskompromisni rockeri MORT i domaća alternativna senzacija IDEM prva su potvrđena imena koja će ove godine nastupiti na festivalu i centar grada zajedno s publikom pretvoriti u urbanu proljetnu oazu.

Više od tristo tisuća posjetitelja bilo je dio dosadašnjih izdanja festivala, koji se kroz godine oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Prošlogodišnje izdanje festivala ostvarilo je i rekordne brojke posjećenosti, pogotovo treća večer kada je moćni spoj rocka i hip-hopa oduševio više od 20.000 posjetitelja, a glavni koncertni akteri bili su Grše i PipsChips&Videoclips.

Ovogodišnje sedmo izdanje festivala održat će se također kroz četiri dana, od 23. do 26. svibnja, a organizator poručuje:

Prvi dio izvođača sedmog ZBF-a je tu! Vidimo se na mnogima omiljenom proljetnom open-air festivalu u centru grada a ovdje slušamo jednog od najavljenih učesnika, momka pod imenom Idem, koje je također jedan od finalista ovogodišnjeg MUZZIKovog konkursa MVA 22.23. i njegovu nominiranu pjesmu par Put Godišnje.

 

Korisnici
Logovanje korisnika