Bluz i Pivo najavljuju izuzetan program koji počinje s jazz koncertom Erica Alexandera i Raleta Mićića

 

Bluz i pivo, za prijatelje Bluzika, jedan od, po sadržaju, lokaciji a naročito po gostima, najzanimljivijih beogradskih klubova, situiran u tzv. Cetinjska Street districtu, nudi uvijek ozbiljno dobre događaje, pa evo njihove najave za sledeći period:

"Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo jedinstven događaj za ljubitelje pravog džeza! U goste nam dolaze dva svetski poznata muzičara direktno iz srca džez scene u Njujorku! U četvrtak, 23. maja, sa početkom u 20h, klub Bluz i Pivo u Cetinjskoj 15, ugostiće ovu dvojicu fenomenalnih muzičara.

Eric Alexander, virtuozni tenor saksofonista, i Rale Mićić, virtuozni gitarista, udružiće svoj talenat sa našom domaćom ekipom kako bi stvorili nezaboravnu veče za sve nas.

Eric Alexander je tenor saksofonista čiji je talenat oblikovan pod mentorstvom legendarnih džez umetnika poput Harolda Maberna i Joea Lovana. Njegov prepoznatljiv stil duboko je ukorenjen u tradiciji, a njegove izuzetne sposobnosti su priznate širom sveta. 

Rale Mićić je jedan od najcenjenijih džez gitarista koji dolaze iz Srbije. Sa impresivnom karijerom i saradnjom sa svetskim džez velikanima, Rale donosi svoj jedinstveni stil i energiju na ovu scenu. Njegova saradnja sa Eric Alexanderom garantuje nezaboravno veče za sve ljubitelje pravog džeza.

Događaj će se održati uz učešće izvanredne domaće ekipe Vous Ete's Swing:

Veljko Vujčić - klavir

Boris Šainović - kontrabas

Uroš Stamenković - bubanj

Ne propustite ovaj spektakl jer će se Bluz i Pivo klub na veče pretvoriti u pravi Blue Note!  Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1500 dinara. Rezervišite svoje mesto već danas pozivom na broj 0631773750.

Pored ovog fenomenalnog događaja, Klub Bluz i Pivo ponosno predstavlja izuzetan program za ovu sezonu:

25. maja ćemo imati priliku da uživamo u nastupu ILLA-e J, američkog repera, pevača i tekstopisca, mlađeg brata legendarnog producenta Jay Dillea.

31. maja slušamo Muda Morganfielda, sina legendarnog Muddya Watersa.

11. jula, ugostićemo svetskog džez gitaristu Jonathana Kreisberga.

I na kraju, ali nikako manje važno,

20. jula, stižu Fred Wesley & THE NEW JBs, donoseći nam nezaboravne ritmove i energiju koja će vas držati na nogama cele noći. 

Za više informacija o događaju i izvođačima, posetite Facebook stranicu kluba Bluz i Pivo.

Klub je relativno malog kapaciteta pa se karte veoma brzo razgrabe zato požurite i rezervišite svoja mjesta.

 

Korisnici
Logovanje korisnika