Gregory Porter ponovo dolazi u Šibenik!

Ovaj izuzetni glazbenik muziciraće na Tvrđavi sv. Mihovila u srpnju 2024.

 

Nagrađivani američki glazbenik Gregory Porter vraća se na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila. Izniman umjetnik koji rasprodaje dvorane diljem svijeta i dobitnik dva Grammyja proteklog desetljeća, Porter je osvojio publiku suvremenim jazzom, a u Šibeniku ga slušamo 22. srpnja 2024.

Porterov jedinstveni glas i posebna mješavina bluesa, jazza i gospela ostavila je bez daha publiku na Tvrđavi sv. Mihovila u ljeto 2017. godine. Nastup je to koji još itekako dobro pamtimo i s uzbuđenjem čekamo ponovni dolazak ovog fantastičnog glazbenika u Šibenik – ističu organizatori koncerta iz Tvrđave kulture koja upravlja jednom od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj.

Uz impresivnu glazbenu karijeru, Porter je kreator i voditelj podcasta ‘The Hang’, serije razgovora s njegovim poznatim prijateljima, kao i vlastite kulinarske emisije ‘The PorterHouse’.

ULAZNICE

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 80 €, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 95 €. Ulaznice su od srijede 13. prosinca u podne prva 24 sata dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim, a nakon toga svima ostalima te će se moći kupiti u sustavu Eventim i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

Također, od srijede su u sustavu Eventim isključivo za korisnike Mastercard® kartica u prodaji ulaznice za Trentemoller, a od četvrtka u 12 sati dostupne su i svima ostalima. Na ulaznice za Trentemoller kupljene u Kući umjetnosti Arsen, članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10%.

 

Korisnici
Logovanje korisnika