Hrvatski band MANTRA na proleće u Beogradu

 

Hrvatski sastav Manntra poznat je po tome što njihova glazba spaja elemente metala, gotike, folka i industriala, kombinirajući moderne instrumente s tradicionalnim elementima. Njihove pjesme crpe inspiraciju iz povijesti, folklora i mitologije, a koncerti su im prepoznatljivi po melodičnom metalu koji okuplja sve više obožavatelja kako u regionu, tako i izvan njega.

U 2021. godini, Manntra je osvojila srca ljubitelja metala s pjesmama poput "Ori Ori", "Slave" i "Barren King". Odmah nakon toga, objavili su album pod nazivom "Kreatura" 2022. godine, koji je stekao popularnost zahvaljujući epskom hitu "Nightmare":

Bend je dodatno učvrstio svoj status tijekom turneje u Njemačkoj, gdje su većina koncerata bila rasprodana. Prošlu godinu obilježio je izlazak novog albuma pod nazivom "War Of The Heathens", koji je samo potvrdio njihov položaj na metal sceni. Ove godine ih očekuje još jedna headline turneja po Njemačkoj, kao i koncerti u Švicarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj i Srbiji, uključujući nastupe na mnogim festivalima.

Manntra će održati koncert u sali Amerikana Doma Omladine Beograda 14. travnja s početkom u 20 sati. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Efinity-a, kao i online.

 

Korisnici
Logovanje korisnika