Queens Of The Stone Age – 23. srpnja na zagrebačkoj Šalati

Jedan od najjačih koncerata u regionu za 2024

 

Queens Of The Stone Age – 23. srpnja na zagrebačkoj Šalati - u rock krugovima to važi za je jedan od najvećih koncerata najavljenih za 2024. godinu na području bivše Jugoslavije.

QOTSA je započela svoje glazbeno putovanje debitantskim istoimenim albumom "Queens of the Stone Age" 1998. godine, nakon čega su uslijedila četiri albuma "Rated R" 2000. godine, "Songs For The Deaf" 2002. godine, "Lullabies" To Paralyze" iz 2005. godine. i "Era Vulgaris" iz 2007. godine kroz koju su ostvarili nekoliko rock hitova. Svoj put su nastavili s “...Like Clockwork” iz 2013., “Villians” iz 2017.

Svojom ovogodišnjom turnejom, QOTSA promovišu i svoj novi album , najavljen pod nazivom "In Times New Roman...", koji će biti dostupan od 16. lipnja, a evo i najavnog trailera:

 

 

Na čelu banda s Joshom Hommeom i ostalima koji su se okupili 2013. - Troy Van Leeuven, Michael Shuman, Dean Fertita i Jon Theodore zagrebačkoj će publici predstaviti novo izdanje, ali i hitove koji su QOTSA lansirali na svjetske top ljestvice. - "No One Knows", "Go With The Flow", "Little Sister", "My God is the Sun" i "Feel Good Hit Of The Summer".

Ulaznice su u prodaji po početnoj cijeni od 66 €. Dostupne su na prodajnim mjestima Eventima i putem sustava Eventim, a tiskane ulaznice dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.


 

Korisnici
Logovanje korisnika