Koncert koji željno očekujemo! TBF @ Dorćol Platz

 

Za 18. svibanj 2024., u beogradskom klubu Dorćol Platz zakazan je koncert kultne splitske i regionalne grupe TBF (The Beat Fleet), jedan od mnogih koji će verovatno odmah biti rasprodan.

Jedan od najuticajnihih i najpopularnijih hip hop-rok sastava u regionu, TBF, vraća se u Beograd u subotu, 18. svibnja, kada će održati koncert u Dorćol Platzu. „Nostalgična“, „Pozitivan stav“, „Smak svita“, „Fantastična“, „Veseljko“, „Lud za njom“ su samo neki od hitova koje će Splićani pjevati uglas zajedno sa beogradskom publikom.

Splitski TBF (The Beat Fleet) smatra se jednim od najinovativnijih eksperimentalnih bendova u Hrvatskoj, ali i u regionu. Svoju muzičku karijeru započeli su 1990. godine, eksperimentišući sa različitim glazbenim žanrovima, uključujući hip hop, rege, fank i rok, da bi kasnije razvili svoj jedinstveni muzički izraz.

Prepoznatljivi su po društveno-angažiranim tekstovima, video-spotovima koji imaju koncept kratkih filmova i originalnim nastupima. U tekstovima svojih pjesama TBF kritikuju iskvarene društvene vrijednosti, materijalizam, netoleranciju prema različitostima i druge negativne društvene pojave.

Do sada su objavili sedam studijskih albuma, a tokom godina osvojili su brojne nagrade i priznanja, uključujući Porin nagrade za najbolji album, najbolju rep pesmu i najbolju hip hop izvedbu.

Za najavu koncerta, članovi ovog neverovatnog kolektiva rekli su:

 

 

"Dragi Beograđani, vidimo se uskoro na koncertu u Dorćol Platzu! Vjerujem da znate kako se TBF uvek raduje svirkama u Beogradu jer ste nam dugi niz godina sjajni domaćini i naši susreti redovno rezultiraju sjajnom zabavom.

Tako je bilo i na akustičnom koncertu koji smo vam izveli prošle jeseni, a ovaj put dolazimo u električnoj varijanti pa vas molimo da do 18.5. ne preskačete vežbe za noge u teretani" poručujuTBF.

Svakako požurite po karte, a mi vas častimo ne s jednom, neg s dvije njihove nezaboravne numere.

 

Korisnici
Logovanje korisnika