Energija i ljubav uživo: Koncert Bojane Vunturišević na Osmoj Kontakt konferenciji 23. marta u 21 čas

Osma Kontakt konferencija biće održana od 21. do 24. marta u Beogradu u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak

Koncert Bojane Vunturišević biće održan u subotu, 23. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda u okviru revijalnog dela programa Kontakt konferencije (21 – 24. mart 2024).

Koncerti Bojane Vunturišević nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike. U pitanju je umetnica koja je rokerski stav i energiju unela među TikTok generaciju, generaciju "Z". Bojana na poseban način simboliše aktuelnu muziku koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu deo svakodnevnog lifestyle-a, i koji, Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija, to je Bojana i nastupiće u revijalnom muzičkom delu Kontakt konferencije, showcase-a i festivala.

„Nikog se ne bojimo, sive dane bojimo. Nе mrzimo, mi volimo da volimo“, poručuje Bojana Vunturišević singlom „Ljubav“, a i uživo će veliku ljubav podeliti sa svojom publikom u Domu omladine.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), blagajni Doma omladine, kao i putem eFinity platforme.

Podsećamo Osma Kontakt konferencija biće održana od 21. do 24. marta u Beogradu u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak.  Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave. Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima.

Više informacija o programu na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama događaja: https://www.kontakt.org.rs/

 

Korisnici
Logovanje korisnika