Dubrovački bend Silente u riječkom Pogonu kulture 11. svibnja 2024

Dubrovački bend Silente vraća se u Rijeku, nastupajući u Pogonu kulture 11. svibnja 2024.

Ovaj novi susret s riječkom publikom odvijati će se u klubu koji je bend već mnogo puta napunio, a Silente se vraća nakon više od dvije godine. Nastup dolazi u trenutku kada bend radi na novom albumu, najavljenim singlom "Sve što treba znati o ženi". Novi singl bend će predstaviti u veljači, a riječka publika će ga moći čuti među prvima, a i mi jedva čekamo da ga čujemo.

Na ovom koncertu, bend će izvesti svoje najveće hitove, pružajući presjek karijere jednog od najaktivnijih bendova na domaćoj sceni. Ovo će također biti prilika za slušanje Silentea u intimnijem okruženju, prije nego što se popnu na zagrebački stadion Šalata 29. lipnja, gdje će održati najveći samostalni koncert u svojoj karijeri, na velikom open-air spektaklu.

Prodaja ulaznica za koncert u Pogonu kulture je počela i cijene su od 13 eura. Ova cijena će vrijediti do 3. ožujka, nakon čega će se povisiti na 15 eura. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne po cijeni od 18 eura.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria kao i u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Jedva je moguće izabrati samo jednu pjesmu ove fascinantne dubrovačke grupe ali mi i dalje smatramo da je "Terca na tišinu" remek jelo koje treba što češće slušati pa vam ju puštamo i ovdje.

 

Korisnici
Logovanje korisnika