Jurica Pađen i grupa Aerodrom sa prijateljima održaće koncert u Beogradu!

Za ovaj koncert vlada ogromno interesovanje, požurite po karte!

 

Legendarni hrvatski pjevač i gitarist Jurica Pađen sa grupom Aerodrom nastupiće prvi put u MTS dvorani u četvrtak, 10. travnja 2024. od 20.00.

Naime, Pađen će posle dugog niza godina održati samostalni koncert u Beogradu, a u tome će njemu i bendu pomoći prijatelji iz izuzetne „rokenrol lige“.

Za sada potvrđeni gosti ovog ekskluzivnog koncerta su: Vlado Kalember (Srebrna krila), Neno Belan (Đavoli), Gobac (Psihomodo pop), Gile (Električni orgazam) i Saša Antić (TBF). Zajedno će pevati neke od najvećih hitova iz bogate Pađenove autorske karijere, a na koncertu se očekuju i još neka imena regionalne pop rok scene.

 

Jurica Pađen, foto: MTS PROMO FB official

 

Pevaće se desete travanjske večeri hitovi koje i dan danas slušamo po domaćim radio stanicama, a znaju ih sve generacije: Fratelo, Obična ljubavna pesma, Digni me visoko, Stavi pravu stvar na pravo mesto, Što si u kavu stavila, 24 sata, Divljakuša, Kad misli mi vrludaju, Dobro se zabavljaj, Otkazani let, kao i mnogi drugi hitovi iz višedecenijskog opusa poznatog muzičara.

Podsjetimo, Jurica Pađen ima jednu od najkompletnijih autorski i sviračkih karijera na ovim prostorima. Od grupe 220, preko Parnog valjka, Aerodroma, Azre do super grupe 4 asa. Pađen i bend i dalje aktivno sviraju, a njihova svirka se ocenjuje kao „jako moćna i pod jakim energetskim nabojem“.

Karte mogu da se kupe preko mtsdvorana.rs ili na blagajni MTS dvorane.

 

Korisnici
Logovanje korisnika