Zdenka Kovačiček i Matija Cvek pevaju o Tvojim Usnama

„Mačka s devet muzičkih života” s perfektnim kolegom napravila pravi hit

Zdenka Kovačiček, „mačka s devet muzičkih života” kako je još naziva kritika, za jesen je sačuvala asa u rukavu o kome će se itekako pričati.

Novi singl „Tvoje usne", kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu „Konstatacija jedne mačke" koji je tokom ove godine, uz CD format, dobio i vinil varijantu.

Saradnja uvek tako posebne Zdenke s talentovanim Matijom dolazi kao šlag na torti ovog uspešnog projekta, dok je sama pesma „Tvoje usne", prema Zdenkinim rečima, delo koje će sigurno dotaći publiku ravno u dušu.

Po pitanju izbora Matije Cveka za gosta i njihove saradnje  na ovoj vokalno zahtevnoj pesmi koju su izveli maestralno pa je sada izabrana za novi singl, Zdenka objašnjava: „Matija je moj odabir. Za mene je on najbolji pjevač mlađe generacije. Pun je pogodak! On je otpjevao pjesmu 'Tvoje usne' upravo onako kako sam zamišljala", dok o upečatljivom pratećem video spotu Zdenka  dodaje: „Oduvijek sam priželjkivala da dobijem priliku da mi Gonzo, majstor svih majstora napravi spot. I dogodilo se! Spot je tu, fenomenalan, upravo takav kako sam ga zamišljala... pa može li bolje?"

 Ni Matija nije krio svoje oduševljenje: "Prije svega želim zahvaliti Zdenki na pozivu za suradnju, počašćen sam i sretan budući da Zdenku smatram istinskom legendom i institucijom hrvatske muzike".

Tekst pesme „Tvoje usne" potpisuje Daniela Borovnjak, za muziku je zaslužan Marko Tomasović, dok iza aranžmana i produkcije stoji Hrvoje Grčević. Predivnu deonicu na trubi odsvirao je Zvonimir Bajević.

„Svi oni kreirali su djelo koje će dotaknuti publiku ravno u dušu, a sve to ne bi bilo moguće bez velikodušnog Dancing Beara koji stoji iza tog izdanja. Ja sam upravo najsretnija osoba na našoj glazbenoj sceni. Hvala svima od srca!" za kraj poručuje hrvatska muzička diva Zdenka Kovačiček.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika