Plejlista ovog petka

Radnoj nedelji je došao kraj i svi se radujemo vikendu. U sedmici za nama je objavljeno mnogo dobre muzike, a evo pesama koje zvuče kao petak!

 

 

Muzzik tim svakoga dana traži novitete na muzičkoj sceni i dostavljamo vam najsvežije vesti iz sveta muzike. Trudimo se da pravimo balans između domaćih i stranih izvođača, kao i između onih dobro poznatih i novih imena muzičkoj sceni. U tom duhu, predstavljamo vam plejlistu koja sadrži pomalo od svega!

Iva Lorens – „Svitanje“

Prva na listi je numera Ive Mišović, umetnice koja se na muzičkoj sceni predstavlja kao Iva Lorens. Ovo je njen prva stvar na srpskom jeziku i nalazi se na ovonedeljnom predlogu naše Muzzik Top 20 liste. 

„Odbrojavam sat dok plešem uz nas
Laži njišu bokove
Puls me u masi odaje“

 

Koala Voice – „Vukovi“

Ova numera se na listi našla pod uticajem Indirekt Showcase festivala na kojem je Muzzik tim bio. Stvar koja zvuči kao sloboda, a petak ima baš takav vajb. Ovaj bend iz Slovenije stvara zaraznu muziku i sigurni smo da ćete mrdati glavom uz ovaj zvuk.

 

Rosalia i The Weeknd – „La Fama“

Rosalia ima energiju koju je lako osetiti i preko ekrana. Ona i Weeknd su se udružili i predstavili nam ovu zavodljivu numeru koja već broji više od 16 miliona pregleda. „La Fama“ u prevodu znači „slava“, a ovaj par preva o tome kako je slava loš partner i kako nikoga ne voli iskreno!

 

E-play i Bajaga – „Hotel Jugoslavija“

Kako bilo koja naša lista da prođe bez rok muzike! Oni kažu „Ja želim da menjam tuđa pravila, da se setim hotela Jugoslavija, i mesta tog jednog našeg susreta i vetra,  tog vetra koji ubija“, a mi pevamo sa njima!

 

Meduza i Hozier – „Tell it to my heart“

Za sam kraj – muzika za đuskanje. Odvrnite ovu stvar na najjače i dočekate vikend u zaraznom ritmu dens muzike!

 

 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika