Pogledajte novi spot Jelene Bjeković –“Kako to”

Snežna idila kao idealna scenografija moćne ljubavne balade!

Pevačicu, kantautorku i gitaristkinju, Jelenu Bjeković. prvi put smo vam predstavili jesenas, kada smo objavili njen prvi singl, “Dala sam sve”.  U međuvremenu, Jelena i Menart su odlučili da nastave saradnju koja će u budućnosti, rezultirati njenim prvim studijskim albumom. Ova mlada umetnica  poseduje izražajan i snažan vokal, a osim što izvrsno svira gitaru, komponuje i piše svoje pesme, inspirisane pop i rok muzikom osamdesetih.

O tome kako je nastala ova ljubavna balada , Jelena Bjeković kaže:

“Pesma je nastala tokom 2021. godine. Prožeta je jakom emocijom, čiju dinamiku prati moćan aranžman na kojem sam radila zajedno sa producentom Nikolom Radivojevićem. Tekst i muziku sam napisala ja, ali kako bi pesma dobila konačan oblik u velikoj meri su doprineli sjajni muzičari koji su saradjivali sa mnom, poput Lazara Arsovića, čije gitarske fraze pesmi daju potrebnu jačinu u pravim momentima. Takođe, bila mi je velika čast da je, jedan od najboljih džez pijanista na ovim prostorima, i moj dragi prijatelj, Aleksandar Jovanović Šljuka, učestvovao u upotpunjavanju melodije kroz svoje maestralne klavirske deonice. Spomenula bih još i dvojicu virtuoznih mladih muzičara Aleksu Milijanovića (bubanj) i mog dragog druga Branka Vučetina (bas), koji su bili zaduženi za ritam sekciju”

Spot je snimljen krajem prošle godine u Kovinu, gde je bilo jako zanimljivo snimati kako zbog krajolika, tako i zbog velike hladnoće napolju (oko - 10 °C), što je nekako sve doprinelo setnoj atmosferi koju pesma nosi. Kao i prethodni spot za pesmu ''Dala sam sve'', i ovaj potpisuje režiser Dragan Jereminov”, izjavila je Jelena Bjeković.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika