Superpaun i njihov prošlogodišnji super singl ,,Sedi kraj mene“ u nominaciji za najbolji INDIE video

Opojna egzotika, pesma sirena!

Boy band Superpaun sa primesama indie rocka je prošle godine izbacio singl „Sedi kraj mene“ uz propratni video spot koji je nadmašio sve granice kvaliteta! Inače je bend oformljen 2017. godine i od tada, bez ikakvog stajanja, grupa ne prestaje da oduševljava svojom muzikalnošću.

Pesma je komponovana u periodu pandemije, tokom 72 sata policijskog časa i vikend-zaključavanja. Članovi benda, okupljeni u kući gitariste, proveli su izolaciju u kreativnom radu na muzici, pa se u pesmi prepoznaju i osećaju tragovi takvog iskustva: repetativno razlaganje melodije kroz čitavu pesmu nosi u sebi monotoniju i ograničenost proživljenog.

Gledajući spot, možete jasno naslutiti da je svaki kadar odlično promiljen kao i lokacije koje su pažljivo izabrane sa ciljem da donesu dostojanstvene prizore divljih pejzaža Krčedinske ade, napuštene katoličke crkve u Putincima, kao i mesto atentata na kneza Mihaila Obrenovića u parku Košutnjak.

Za ovaj video ili za nekog drugog ko je po vašem ukusu možete glasati ovde

https://mva2021.muzzik.tv/srp/indie-video/

Pogledajte koje su kategorije još otvorene jer ćemo ih sukcesivno objavljivati  tokom sledećih nedelja https://mva2021.muzzik.tv/.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika