Ovaj Superpaun je baš supergrupa i ima supernovi supersingl!

Ne propustite ovaj poziv na ples

Đuskalica je treći i najbrži singl do sada objavljen od strane grupe Superpaun. Za razliku od prethodna dva singla, nova stvar se unosi u lice jednostavnom porukom- đuskaj! Stvar zaraznog ritma i melodije koja se zavlači pod kožu i tera na pokret, pokušaj je benda da digne publiku na noge po mećavi, a ne da mukotrpno čeka da ista prođe.

Đuskalica je deo stalnog repertoara grupe Superpaun i već od prvih svirki osvojio je srca publike i pesma je izbora kada dođe vreme da se gorepomenuti bend pozove „na bis“. Trake za samu pesmu snimane su u raznoraznim profesionalnim i neprofesionalnim uslovima i u ne tako bliskim vremenskim intervalima.

Dah života Đuskalici daje Ivan Kostić, živa legenda koja je radila mix i master na do sada svim snimljenim pesmama Superpauna, koji je objedinio sve trake u jedan vrhunski letnji hit sa zimskim elementima, dodavši i sopstevni bariton u refrenu i čineći sam refren Đuskalice daleko moćnijim i grlatijim.

Luka Čučić potpisuje se kao tvorac spota za Đuskalicu. Čovek koji je svojim neizmernim trudom, voljom i željom uspeo da se izbori kako sa nevremenom i predubokim snegom koji ga je dočekao 12.12.2022. godine u Beogradu tako i sa  samom vizijom i scenarijom pevača benda, uspevajući da napravi konzistentnu priču i istu prenese putem ovog sjajnog spota.

 

Superpaun, spot: Andrijana Jovanović, Foto: YT printscreen

 

Lokacije su bile pažljivo birane, od Kuće cveća, preko periferije hipodroma na Banovom Brdu, te delovi  uz sam Brankov most. Kadrovi sa same svirke snimani su nešto ranije na Zappa barci, a glavni akter spota, Bojan Kočić,  zanešeno je plesao na brodu uz brze taktove pesme. Bojan je uz bend Superpaun od najranijh početaka i na veliko zadovoljstvo benda daje pozitivan odgovor na pitanje: “Da li bi se pojavio u našem spotu?”. On je partner na platnu našoj ledenoj kraljici i lutkici Andrijani Jovanović. Andrijana se potpuno nespremna za oluju, kako misaono tako i nedovoljnom količinom tople odeće na sebi, pojavila na mestu zločina i maestralno izvela ulogu sanjive devojke na javi i moćne superjunakinje u snu. (izvor: promo)

Pesma je snimljena u izdanju i s podrškom kuće Glitch Records.

Inače Superpaun je na našem konkursu za Muzzik Video Awards 2k21 bio u najužem izboru za NAJBOLJI INDIE VIDEO sa svojom pesmom „Sedi kraj mene“.

Oni su tako dobar bend, pustite Superpaunovu Đuskalicu na najjače i šta bi nego da đuskajte!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika