Tacoor, jako zanimljivi Porečani, stižu s novim, upravo objavljenim spotom

Pesma se zove Čezneš da me zezneš a spot je odličan!

Grupa Tacoor, mlada ekipa iz Poreča, Hrvatska, upravo je za kuću Croatia Records objavila novi spot za pesmu Čezeneš da me zezneš.

Novi singl ove porečke funk hip hop atrakcije najavljuje njihov album prvenac.

Spot je sniman nekoliko meseci na lokacijama u okolici Poreča i četvrti je službeni singl Tacoora.
U svojoj prepoznatljivoj mešavini funka, rapa i crossovera, Tacoor priča priču o odnosu dvojice prijatelja koji imaju različit stav u pogledu socijalnih odgovornosti.
Mladen Đaković, režiser spota kaže:

„Izuzetno smo zadovoljni spotom i zvukom na našem novom singlu, vidi se trud koji je uložen u cijeli produkt, pa se nadam da će publika to prepoznati.
Zahvalio bih se svima koji su pomogli, osoblju Zvjezdarnice Tićan, Franku iz Konobe Buići na ustupljenom  autu, i svima koji su me snimali, jer sam ja ovaj put bio ispred kamere.
Malo smo se igrali poetikom krimi filmova iz sedamdesetih, i Tarantinom , a nismo htjeli doslovce rekreirati situacije o kojima se govori u tekstu, nego se igrati atmosferom i napetošću kroz humor i trash.
Spotovi Tacoora su izuzetno komplicirani za snimanje, zato što tekst sam po sebi vizualno dočarava pjesmu, pa spot mora biti na toj razini, a ponekad čak i ispred pjesme.
Svaku pjesmu na budućem albumu vidimo kao potencijalni video singl, pa se baš radujemo sljedećem, kojeg uskoro počinjemo snimati.
Trenutno imamo snimljenih pjesama za dva albuma, i imamo neke ideje na koji način da to objavimo, ali o tome je još rano, i koncetrirani smo na nove singlove i spotove.”

 

 

A evo i cele ekipe koja je učestvovala u pravljenju pesme i spota:

Tekst: Mladen Đaković

Muzika: Davorin Poropat / Mladen Đaković

Aranžman: Davorin Poropat

Članovi benda: Mladen Đaković, Ivan Laus, Davorin Poropat, Petra Šugar, Alan Rešidović, Zoran Sedlanić, Flora Franjul, Jurica Prodan, Luka Vrbanec, Alen Bernobić

Tonski snimatelj: Davorin Poropat

Mix: Davorin Poropat

Mastering: Matej Zec

Redatelj: Mladen Đaković

Glumci: Dario Filipović, Mladen Đaković

 Snimatelji: Željko Bobanović, Toni Bestulić, Ivan Tripar, Klaudio Radin, Valentin Gašparini, Mladen Đaković

Montaža: Mladen Đaković

Kolor korekcija i obrada slike: Hugo Vojak

 Produkcija: Livio Media, Redesign Films

Inače, ovi mladi Porečani su na našem konkursu za ovogodišnje Muzzik Video Awards nominovani sa svojom pesmom Extremiteti u kategoriji Najbolji VIDEO S PORUKOM pa za njih možete, do 20. Maja, da glasate ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/video-sa-porukom/ 

Evo spota, uživajte:

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika