Kanadski hardcore punk Get the Shot nam nudi novu Kavurmu „DEATHBOUND“

U raljama punka, rodio se hardcore!

Grupa iz Kvebeka Get the Shot, je nedavno izbacila nov singl „DEATHBOUND“ u kojem na vokalima gostuje Rob Watson iz grupe Lionheart. Get the Shot je hardcore punk sastav, poreklom iz Kanade, grupa koja brutalno dobro kombinuje elemente metala i „tvrde kore“. Ovo svakako nije njihov početak. Oni su od ranije poznati punk sceni kada su izbacili još davne 2012-te album „Perdition“ i dostojno dokazali svoj originalni pristup hardcore muzici.

Ipak ova grupa nosi jak uticaj starih hardcore punk bendova iz Njujorka. Svaka pesma ima jasan, dobar i ispeglan obrazac hardcore punk zvuka, školski određen i precizan. Od uticaja Agnostic Fronta, Biohazarda, pa sve do Madballa, ovaj bend nudi pristrasan omaž velikanima hardcore punk scene i ne zaostaje u stvaranju originalnog doprinosa hardcore punk sceni.

U ovoj pesmi je kao što smo i ranije napomenuli, prisutan i Rob Watson iz grupe Lionheart. U pitanju je umetnik koji kombinuje beatdown stil hardcore punka, pri čemu se može naslutiti koliko je dobra kombinacija ova dva benda (Lionheart i Get the Shot).

Muziku i tekst ovog singla potpisuju članovi benda ujedno sa Rob Watsonom, dok je za režiju spota zaslužan Alex Bergeron.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika