Punk rock četvorka OSA predstavlja videospot za novi singl „Dlakavi anđeli”

Pjesma je posvećena čovjekovim najboljim prijateljima – psima, a ujedno je i apel svim ljubiteljima životinja da posjete Dumovec i udome svog dlakavog anđela

 

Punk rock četvorka One Step Away predstavlja videospot za novi singl „Dlakavi anđeli” s aktualnog albuma „Zzzzzzzzzzz”. Pjesma je posvećena čovjekovim najboljim prijateljima – psima, a ujedno je i apel svim ljubiteljima životinja da posjete Dumovec i udome svog dlakavog anđela.

OSA je kroz godine stvorio prepoznatljiv zvuk, suprotstavljajući razigrane melodije i brzi ritam s grubim emotivnim vokalom Zorana Piberčnika i surovo iskrenom lirikom socijalne tematike. Njihov četvrti singl „Dlakavi anđeli“ emotivna je balada ispričana iz perspektive psa koji želi samo malo pažnje i ljubavi.

„Probajte zamislite da ste izvor ljubavi i sreće, a da vas nitko niti pogledati neće. Dok vi spavate mirno iz dana u dan, mi sanjamo samo jedan te isti san - topli dom i šačica hrane, nama je dovoljno da sunce ponovno svane. Čekam te u boxu i udomi me sto prije, znam da dolaziš po mene, to svatko od nas zaslužuje.“ – poručuju članovi benda.

Singl je snimio i producirao Dražen Gavrilović Gara (Podroom studio), za mastering se pobrinuo Pavle Miholjević, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend, a tekst je napisao Zoran Piberčnik.
Singl „Dlakavi anđeli“ dostupan je putem YouTube kanala benda, a album „Zzzzzzzzzzz”, s kojeg smo prethodno čuli singlove „Kutak ljubavi”, „Sada je (naj)bolje” i Stavi nas tamo ispod objavljen je za Dostavu Zvuka te dostupan na svim streaming servisima.
Podaci za donacije:
Azil Dumovec Zagreb
IBAN HR9223600001501426697
WEB: http://www.azilzagreb.com

OSA (One Step Away) su Zoran Piberčnik (bas, vokal), Bojan Kurbanjev (gitara), Nino Rašidagić
(gitara) i Marko Kuhar (bubnjevi).
OSA je izvođač Dostave Zvuka.


www.facebook.com/OSAonestepawa
www.instagram.com/osa_punk

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika