Čekajući bablje ljeto, dočekali smo novu pjesmu S Lajn Kruza

Novi singl „Ti, ja i sunčan dan” s posljednjeg EP-a „Komarci Na Plaži”

Sinjski reper S Lajn Kruz predstavlja novi singl „Ti, ja i sunčan dan” s posljednjeg EP-a „Komarci Na Plaži”.

„Ti, ja i sunčan dan” je oda jednostavnosti ljetnog dana i malim stvarima koje krase najljepše uspomene koje će nas grijati do sljedećeg ljeta. Pjesma je ujedno i preporuka kako najbolje iskoristiti bablje ljeto pred nama.

Tekst za pjesmu potpisuje S Lajn Kruz, dok produkciju, mix i mastering potpisuje Mile Mijač iz Cave Studija. Za snimanje, režiju i montažu videospota zaslužan je tim iz sinjskog RakijaCrew-a, koji se rado prisjeća cijelog iskustva:

"S Lajn je već od prije poznat našoj kameri, tako da ovaj socijalni eksperiment i nije bio nekakav pothvat. Uloge su bile podijeljene prije snimanja, a naši "glumci" su se jako dobro snašli u svojim zadacima. Ovom prilikom se moramo zahvaliti majci prirodi koja nas je poslužila i počastila lijepim vremenom, dragom vjetru koji je bio strog ali pravedan, sinjskoj pivovari na eliksiru zvanom "Edek" te nerednim turistima što su nam baš za dišpet ulazili u kadar. Bez vas to ne bih bilo to! Nadamo se da će vam se video svidjeti i da ćete uživati u njemu kao što smo i mi dok smo ga snimali. Hvala svima na velikoj ljubavi i podršci!"

Singl „Ti, ja i sunčan dan” nalazi se na nedavno objavljenom EP izdanju „Komarci na plaži”, a dostupan je na svim streaming servisima.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika