Ničim izazvan - Idu godine

Najava velikog koncerta 15. oktobra u MTS Dvorani u Beogradu

Bend Ničim izazvan je objavio novu pesmu i spot „Idu godine", a prvih 10 godina njihovog zajedničkog rada je proteklo u stvaranju muzike koja nije žanrovski ograničena. Tokom ove godine, kada i proslavljaju prvu deceniju, bili su posebno inspirisani da bi sa svojom publikom proslavili jubilej na velikom koncertu 15. oktobra u MTS Dvorani, pa je nova pesma još jedna u nizu ovogodišnjih noviteta.

„Bili smo vredni i posle četiri pesme, koje su izašle u junu, izdajemo novi singl ’Idu godine’. Singl izlazi u susret našim koncertima kojima obeležavamo deseti rođendan. Ja sam autor muzike, a tekst potpisujem zajedno sa Borisom. On je i autor spota koji prati ovaj singl - rekao frontmen Bojan Gluvajić.

 

Ničim izazvan, Foto: Rebelgrade

 

Audio produkciju radio je Đani Pervan. Snimana je u studiju ,,MC Pavaroti” u Mostaru, Wave studiju u Beogradu, R88 Studiju u Beogradu i Studio Blaze & King Oliver studiju, Beograd. Master je rađen u Abbey Roadu, Londonu. Spot je snimio Boris Bakalov.Na snimanju pesme, stalnoj postavci benda pridružio se i gudački trio Grande Strings, kao i prateći vokali. I na koncertu u MTS Dvorani će se bendu pridružiti brojni muzičari, kako bi u posebnim aranžmanima izveli sve svoje hitove.

Bend Ničim izazvan je u svom desetogodišnjem opusu snimio oko 40 pesama, tako da će publika 15. oktobra prisustvovati najvećem, najlepšem i najiščekivanijem koncertu do sada! izvor: telegraf.rs 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika