VOJKO V ima novu novcijatu Saborsku penziju

Posle dva ovogodišnja velika hita, stiže i ovaj, budući mega-hit

Vojko V, vodeće regionalno hip-hop ime, u čiju muzičku biografiju je upisao šest nominacija i tri nagrade „Porin", milionski pregledi spotova na YouTubeu i stotine koncerata širom širom regiona, objavio je danas novi singl i video spot „Saborska penzija".

„Saborska penzija' još je jedan biser u Vojkovoj audiovizualnoj kolekciji. Ovog puta opevao je nervozu u izbornom štabu, dobre ljude, rođake, glasove dijaspore, dvojna državljanstva i diplome iz Mostara. Za briljantan videospot i ovog se puta pobrinuo Rino Barbir, čija majstorska režija svaki Vojkov hit učini kompletnim. „Uskokić dolazi, bolje se pazi!", navodi se u saopštenju Croatia Recordsa.

 

Vojko V, Foto: YT printscreen

 

Dalje navode da je, nakon što je u aprilu objavio pesmu "TT-33" i ljetos predstavio singl „Evo me opet", Vojko V korak bliže drugom albumu, o kojem se zasada zna da će nositi naziv „Dvojko".

„A u iščekivanju objave albuma, Vojko V najavio je dugoočekivani samostalni koncert u Zagrebu. Vojko 'opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost' i 10. prosinca stiže u Tvornicu kulture, spreman prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima te novim pjesmama", zaključuje se u saopštenju.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika