Oliver Tree: singl, koncert, Giveaway... sve u isto vreme!

Ne propustite priliku da Olivera vidite na vrhuncu popularnosti i to na „Oproštajnoj turneji“ i zaradite karte za koncert

Svedočimo internacionalnom uspehu remiksa pesme „Miss You“, njen viralan uspeh osvojio je strimig servise i na ovim prostorima. Bićemo u prilici da vidimo autora ovog hit singla uživo na koncertu a tim povodom priredili smo giveaway kampanju.

Pevač, producent, pisac, reditelj i performer Oliver Tree, nastupiće u beogradskom Domu omladine 11. novembra. Iščašeni humor, uvrnuti tekstovi i bizaran pristup ozbiljnim životnim temama učinili su da se javnost globalno zainteresuje za njegov rad. Oliver Tree na bini igra ulogu neshvaćenog tinejdžera, zarobljenog u telu odraslog muškarca. Iz njegovih pesma izbija frustracija i nezadovoljstvo koji često govore upravo o svetu koji nas okružuje. Oliver želi da spali sve i počne ispočetka.

Prvi album „Ugly Is Beautiful“ je objavljen nakon zaključavanja zbog globalne pandemije 2020. godine. Pesme su upozoravajuće, crnohumorične, kompleksne i često jezive. Oliver kroz njih ukazuje na većinu globalnih problema, zakulisne radnje i malog čoveka koji sve to trpi bez obzira u kom delu sveta živi.

 

Oliver Tree, Foto: YT printscreen

 

Prvi veliki hit bila je numera „Life Goes On“ čija zarazna himničnost u refrenu navodi na razmišljanje.Nakon nedavno objavljenog drugog albuma „ Cowboy Tears“, Oliver Tree je krenuo na svetsku turneju u sklopu koje će nastupiti u Beogradu 11. novembra.Viralni uspeh pesme „Miss You“ dodatno je podigao prašinu koju je Oliver dočekao nastupajući u Evropi. Ne propustite priliku da Olivera vidite na vrhuncu popularnosti i to na „Oproštajnoj turneji“.

Mascom vas poziva da posetite Instagram profil (@mascom_records) i pokušate da osvojite dve karte za ovaj nesvakidašnji događaj u organizaciji koncertne agencije „Connected Agency“.Osvojite karte i zavirite u neobičan svet Olivera Treea.

Evo i kontroverznog singla koji je snimljen u saradnji s Robinom Schulzom i spota za pesmu Miss You

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika