E oni su potpuno drugačiji!

Mitsko Biće i Kineski Restoran predstavljaju video spot za prvu numeru “Intro”!

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće predstavlja prvi singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja. On je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Kao predgrupa je svirao Velikom preziru u klubu Drugstore ove godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor “Intro” numere sa zajedničkog EP izdanja, “Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Od malih nogu je težio ka vizuelnim umetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno muzikom. Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven. "Volim da crtam i nemam život", rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

U spotu za numeru “Intro” režiju potpisuje sam Jovan Ilić, dok je DOP bio Miloš Radovanović. Naredne nedelje nas očekuje još jedan singl sa spotom imena “Vremeplov”!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika