E oni su potpuno drugačiji!

Mitsko Biće i Kineski Restoran predstavljaju video spot za prvu numeru “Intro”!

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće predstavlja prvi singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja. On je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Kao predgrupa je svirao Velikom preziru u klubu Drugstore ove godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor “Intro” numere sa zajedničkog EP izdanja, “Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Od malih nogu je težio ka vizuelnim umetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno muzikom. Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven. "Volim da crtam i nemam život", rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

U spotu za numeru “Intro” režiju potpisuje sam Jovan Ilić, dok je DOP bio Miloš Radovanović. Naredne nedelje nas očekuje još jedan singl sa spotom imena “Vremeplov”!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika