SüPERSOLIDNO PUTOVANJE PUSTINJOM UZ ALBUM PRVENAC!

Niška grupa Süpersolid je pokazala savremeno ,,Ne-vreme”

Dragi slušatelji I poštovaoci svega nezvaničnog, vanvremenskog i retko kad opipljivog, na današnji dan u našem meniju imate odličan muzički “HAPPY MEAL”. Naime, grupa Supersolid je izbacila nov album ,,Ne-vreme”.  Prema rečima autora ove grupe - ,,Supersolid (Süpersolid) je dvočlani bend iz Niša i svira rok and roll sa  raznoraznim uticajima mnogih žanrova i podžanrova kao što su alternativni rok, garažni rok, prog, neretko prošaran tvrdjim zvukom i uticajima svih razdoblja od pocetaka rok muzike do modernijih izdanja”.

Album prvenac "Ne-vreme" sniman je u studiju Miljana Stojanovoća (ex Bitumen band) koji potpisuje kompletnu produkciju albuma, tj. snimanje, miks i master  kao i jedno gostovanje na bek vokalu u pesmi ,,samo tad”.

Dugo najavljivani album je sniman tokom proleća 2022. i sadrži 9 ne objavljenih pesama kao i dva ranije obiavljena singla sa spotovima ,,istina i proctor”(2020.) I ,,demento mori” (2022.).

Album je baziran na ideji nemanja vremena i stalnog klinča sa istim u modernom svetu ali i o tome da nije sve baš tako kako izgleda na prvi pogled i da i tek kako postoje stvari kojima se treba radovadi i za koje vredi raditi i boriti se.

Obavezno se bacite na preslušavanju ovog “konvencionalnog” ne-đela!

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika