Druga pesma s novog albuma Arigo Sakija ima svoj spot

Promociju novog albuma Arigo Saki će održati koncertom u DOB

Najnoviji spot za pesmu "Pitaš me" kojom Arigo Saki i njegov bend najavljuju svoj beogradski koncert, uradili su Vojkan Milosavljević (montaža i režija) i Aleksandar Obradinović (kamera), iisti tandem koji radio spot i za naslovnu pesmu albuma "Da li te stvarno zanima".

 

 

Spot za pesmu "Pitaš me" snimljen je u kultnom beogradskom klubu "Idiot" u Dalmatinskoj ulici, a glumci u spotu su pored članova i prijatelja benda i redovni gosti kluba.

Za one koji ne znaju, Arigo Saki će sa svojim bendom održati promotivni koncert u klubu Domu omladine Beograda 14.02.2023. Na koncertu će biti odsviran ceo novi album, pesme iz Sakijeve "Pretežno Vedro" faze, kao i nekoliko hitova matičnog benda Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi. Gosti na koncertu biće najbliži saradnici i prijatelji, koji su učestvovali na snimanju albuma ili bili deo dosadašnje karijere.

Koncert počinje u 21 h, karte možete obezbediti preko servisa Tickets.RS po ceni od 800,00 RSD u predprodaji i 1.000,00 RSD na dan koncerta.

Arigo Saki Band su: Aleksandar Karadžić (gitara i vokal), Ljuba Tomanović (bas), Vasilije Tomanović (gitara), Miloš Bilanović (bubnjevi) i Mihailo Tadić (klavijature). 

Više informacija o koncertu možete naći ovde a karte kupiti ovde.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika