Chosque - Ni u snu

Akustična balada o nedostajanju i nemoći u susret prvom albumu kantautora Chosqueta

Akustična balada o nedostajanju i nemoći u susret prvom albumu kantautora Chosqueta

Zvonimir Ćosić Chosque objavljuje finalni singl “Ni u snu” kojim najavljuje konceptualni studijski album “Amen, finito, kaput” koji će izaći za diskografsku kuću Croatia Records na prvi dan proljeća, 20. marta.

“Ni u snu” je akustična balada o nedostajanju i nemoći, a poziva na zagrljaj. Dirljivi i prekrasni stihovi otpevani jednim od najprijatnijih glasova na hrvatskoj sceni čine album koji očekujemo jednim od najkvalitetnijih ovogodišnjih izdanja.

 

Chosque, Foto: Doringo

 

“Ja mogu bajci promijeniti kraj, Suncu i zvijezdama pojačati sjaj

Jednom rukom izvaditi mač iz kamena,

Sve to mogu ako poželim, al’ do tebe ne mogu”

Etablirani kantautor Chosque autor je teksta i muzike pjesme “Ni u snu”, a prijatelj i saradnik Rejhan Okanović (Lu Jakelić, Tina Vukov) snimio je gitare, producirao pesmu i napravio sjajan aranžman.

Prekrasna bajka od spota djelo je Dinka Čvorića – Doringa. To je jedan je od zanimljivijih spotova moderne muzičke scene, a tajanstvene momente teško je gledati ravnodušno.

“Amen, finito, kaput” bit će prvi album u 40 godina uspešne karijere cenjenog muzičara, a da samo to ne bude retkost, jedan je od retkih koji je najavljen triptihom, odnosno s tri pjesme i videospota odjednom. (Info: Croatia Records)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika