Šiza - Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda

„Ako želiš da baka bude ponosna na tebe, ponašaj se kao da te gleda cijeli dan.”

 

Eksplozivni rock dvojac Šiza predstavlja novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” koji, kao prvi u nizu, dolazi u službi najave novog albuma.

Šiza je u nešto više od dve godine prisutnosti na sceni postigla zapaženi uspjeh okrunjen debut albumom „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem”, a struka je pozitivne kritike dodatno manifestovala kroz nominacije za domaće i regionalne muzičke nagrade.

Novi singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” potvrđuje vernost beskompromisnoj lirici i žestokom zvuku, koji pleše između garažnog rocka i post punka, te najavljuje drugi studijski album, čije će konture Šiza dodatno predstaviti pesmama koje slede.

 

Šiza band, photo by Dinko Šimac

 

Osim toga, Šiza predstavlja i Bokija, svog zebrastog prijatelja, koji je, kako sam kaže, njihov motivacijski govornik, svetionik u tamnoj noći i zvezda vodilja u neistraženom svemiru.

„Ako želiš da baka bude ponosna na tebe, ponašaj se kao da te gleda cijeli dan.” - poručuje Boki.

Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, dok snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) i bend pobrinuli su se za režiju, Luka Bošnjak bio je zadužen za osvjetljenje, a tajanstveni Boki je za potrebe videospota pripremio arsenal opakih plesnih pokreta. Muziku potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.
Singl „Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda” dostupan je putem YouTube kanala benda, na njihovom Bandcampu te na svim streaming servisima.

Šiza je izvođač Dostave Zvuka.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika