Šiza naređuje: VOLI!

Ovo je ujedno i prva najava drugog studijskog albuma koji će biti objavljen na proljeće 2024.

 

Novim singlom „Voli” garažni punk/rock dvojac Šiza najavljuje svoj drugi studijski album koji će biti objavljen na proljeće 2024. godine.

Singl „Voli” poziva na stav ljubavi bez obzira na sve i na hrabrost da se vodi život punog srca usprkos zlobi.  Spot je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osjećaj jedinstva, pobjede radosti i vedrine među ljudima.

„Ljubav je poput filma koji igramo u svojoj glavi – ponekad projiciramo svoje strahove i nadanja na druge, ali tek kad počnemo razumijevati tu igru zrcala, možemo zajedno stvoriti prekrasan film!” - poručuje Boki

Šiza s dubokim poštovanjem napominje kako u pjesmi Mira Furlan predstavlja epitet hrabrosti, snage i neposustajanja od svojih životnih vrijednosti. Ona je vječni simbol borbe i odanosti prema ljubavnim idealima čak i u najizazovnijim trenucima čime nas inspirira da se suočavamo s mržnjom, pakošću, ali i s vlastitim projekcijama, s istom neustrašivošću i otvorenog srca.

 

Šiza band photo by Dinko Šimac

 

Glazba je djelo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Bruno Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Tomislav Matijašić snimio je videospot koji je nastao praćenjem Šizinog zebrastog frenda Bokija dok širi osjećaj jedinstva, pobjede radosti i vedrine među ljudima. Dinku Šimcu pripao je zadatak montaže, a režiju potpisuju Tomislav Matijašić i bend. (info: promo)

Šiza je izvođač Dostave Zvuka.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika