Rap za razbijanje ljetne vrućine!

Direktno s prvog EP-ja Komarci na plaži

Sinjski reper S Lajn Kruz videospotom za singl „Litra i litra” skreće pažnju na svoj prvi EP pod nazivom „Komarci Na Plaži”.

„Litra i litra” je posveta reperovoj životnoj filozofiji kojom se proteže poruka kako male stvari u životu pružaju ultimativno zadovoljstvo. Pjesma nudi i potencijalno riješenje za razbijanje teških ljetnih vrućina.

Videospot potpisuje Mile Mijač, a produkciju „Rakija Crew”. Autor beata je Milan Mijač, tekst potpisuje S Lajn Kruz, a na aranžmanu su on i Milan radili zajedno.Miks i master potpisuje Milan Mijač samostalno.

Popis pjesama s albuma:
01. Hop, Cup, Intro
02. Litra i litra
03. Mrga feat. HZA
04. Daleke obale feat. Layla
05. Hašan Aga feat. AFTERINI
06. Ti, ja i sunčan dan

EP „Komarci na plaži” sastoji se od šest pjesama čji je cilj prvenstveno zabaviti i nasmijati slušatelja. Pjesme od kojih se izdanje sastoji poslužile su kao ispušni ventil kroz koji S Lajn Kruz opisuje svoje probleme iz svakodnevice na sebi svojstven veseo i šašav način, a  sve to je popraćeno pitkim ljetnim melodijama i plesnim ritmovima.

Produkciju, mix i mastering izdanja potpisuje Milan Mijač iz Cave Studija u Sinju. Na EP-u gostuju legenda BiH hip hopa Hza, mlada sinjska pjevačica Lara Stipanović aka Layla, Afterini iz GM team-a, te na saksofonu Mislav Norac. EP je objavljen za kuću Dostava Zvuka.
 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika