pocket palma ima novi spot a pojaviće se i na ovogodišnjem DEMO FEST-u u Banja Luci

Još jedan od finalista na našem prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards, MVA 2K21 u kategoriji za Najbolji pop video ima novi spot

Synth-pop trio iz Hrvatske, pocket palma, godinama uspješno stvara vlastiti muzički izraz i donosi svoju viziju zvuka osamdesetih.

Muzikom se bave od 2012. godine i vrlo brzo su objavili dva dark-pop albuma na engleskom jeziku. Zatim se okreću komponovanju na maternjem jeziku i nakon vrlo uspješnog debitantskog albuma, 2021. godine predstavljaju još jedan, pod imenom Atomi, koji ih je svrstao u sam vrh regionalne elektropop scene.

 

pocket palma, foto: YT printscreen

 

Članovi ovog muzičkog sastava su Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek.

Ova ekipa je objaviila je novu pjesmu i pripadjući video spot pod nazivom "ne mogu biti kao oni" koji su pun pogodak.

Odličan video spot režirali su sami članovi pocket palme, a sa njima su bili: DOP: Sandro Sklepić, Produkcija: pocket palma, Sandro Sklepić, asistent kamere: Dea Vitas, Rasveta: Andrija Santro, Sandro Sklepić i foto: Benjamin Strike. Koreografiju Biljane Banjace otplesali su članovi Plesnog kluba B Residence.

Ovaj bend je, inače, na našem prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards, MVA 2K21 u kategoriji za Najbolji pop video, bio jedan od finalista s pjesmom "Zauvijek".

Na ovogodišnjem DEMO FEST-u u Banja Luci, pocket palma će imati koncert na SUMMER STAGE-u 22.07., zajedno sa Nipple People, Bojanom V. i Machom Ravel.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika