Mitsko Biće i Kineski Restoran konačno predstavljaju debi izdanje “Tužne pesme u slatko-kiselom sosu”!

Biće sve u redu je poslednji singl s ovog odličnog EP-ja

 

Debitantsko EP izdanje Mitskog Bića “Tužne pesme u slatko-kiselom sosu” je konačno objavljen i sastoji se od šest singlova sa pratećim video spotovima i to: “Intro”, “Vremeplov”, “Bilo Nekad”, “Daleko”, “Sa tobom” i “Biće sve u redu”.

Prvih pet numera je objavljeno nešto ranije, dok je poslednja “Biće sve u redu” objavljena zajedno sa cijelim izdanjem. 

U isto vijreme mladi Jovan je objavio i remikse svih pesama u okviru izdanja koje se zove “Teške pesme u opako-ljutom sosu”!

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće rođen je u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor EP izdanja, “Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven. "Volim da crtam i nemam život", rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

Mi volimo sve pjesme s ovog EP-ja i radujemo se izlasku spota za ovu posljednju, Biće sve u redu!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika