Tam zapalila scenu!

Demo Fest 2023

Pored sjajnih demo bendova, prvo veče Demo festa u Banjoj Luci obilježila su i brojna imena renomiranih mladih izvođača. Ljetnu pozornicu obilježili su izvođači kao što su Hiljson Mandela, 30 zona, Saysi Mc i Tijara, Đorđe (Klinac), Tam i mnogi drugi.

Pre samo nekoliko nedelja Tam je nastupila na Exit festivalu na Main Stage-u.

“Nastupala sam jako rano, tako da mislim da nemam uopšte punu sliku toga. Tako da mi je svakako draži bio nastup na Gang stage-u, ali je ipak nastup na Mainu moj prvi nastup na tako velikoj sceni i naravno da je poseban”.

Tam je nakon Exita zapalila publiku Demo festa, kako svojim glasom i pjesmama, tako i svojim stajlingom i koreografijom.

“Mislim da ovakav tip manifestacije izuzetno znači mladim bendovima, mladim umetnicima, i da je ovo divna prilika da pokažu ono što jesu i ono što znaju, i da ih vidi mnogo ljudi”.

Njene pesme su drugu godinu zaredom među nominovanim za festival Music Video Awards. Ove sezone pjesma "Pogana" bila je u kategoriji za najbolju R'n'B pjesmu 2022. godine.

“Jako mi je drago što sam ponovo nominovana i što je “Pogana” osvojila srca publike. Ono što je zanimljivo jeste da sam ovaj spot ja režirala. Radim većinu svojih spotova, a ovaj sam uradila zajedno sa svojom dobrom drugaricom, koja je šminkerka. 

Tamo vredno radi i nedavno je objavila pesmu sa mladom umetnicom Yimenikom - "Mila" i povodom te saradnje Muzzik-u je otkrila:

“Obožavam je! Ivana je jedna od najtalentovanijih muzičara koje znam. Mislim da nam je zvuk kompatibilan i prosto sam želela da njoj dam neku pažnju koju ja možda već imam. Jako mi je drago što je sve dobro prošlo i ovo je verovatno moj najuspešniji singl ikad, jako brzo rastu brojke na Spotify-u”.

Tam je najavila da će album stići u drugoj polovini iduće godine, a do tada se radujemo novim singlovima.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika