Sajsi MC na Demo festu

Saisy MC se vraća u trku za najbolji muzički video na MVA 2022!

Nakon što je 2020. osvojila nagradu za najbolji hip-hop spot sa pesmom "Jugo dete", Sajsi MC je još dva puta nominovana za MVA, ove godine u RnB kategoriji sa pesmom "Eva".

Imali smo sreću da upoznamo Sajsi na ovogodišnjem Demo Festu u Banja Luci, pa smo je pitali kako je došlo do saradnje sa Kate za pjesmu Eva: "Kada mi je Kejt pustila demo, bila sam zaista oduševljena i pomislila sam: ova pesma je već dovoljno dobra, šta ću ti ja tu? Kasnije sam samo došla i dala svoj mali doprinos, a pesma je nekako čarobna, Kejt je jedan čaroban vokal, i baš je prelepo raditi sa njom.

Podsjetimo se, pjesmu "Eva" Sajsi je objavila prošle godine zajedno sa koleginicama Tijarom i Kejt, a svojim specifičnim vokalom ove mlade dame su momentalno postale superheroine spremne da pokažu ,,žensku moć".

Na pitanje koliko joj znači prisustvo njene sestre na sceni, kao i ukupna pozitivna energija i energija podrške među ženama, Sajsi odgovara:
“Da ne mislim da je to jako bitno, funkcionalno ne bih radila tako, ali stvarno mislim da je bitno. Ja sam godinama kroz rad pokušavala da pronađem svoj autentičan glas, i da predstavim pre svega sebe ali samim tim i svoj rod. Bilo mi je jako bitno da se aktivizam uključi u pesme.”

Sajsi je dodala da je imati bebu kao prvi put u teretanu, ali da je zadovoljna kako joj ide, a čini nam se da publika Demo Festa nije primijetila ni trunke umora ili iscrpljenosti kod novopečene mame!

Nastup je bio odličan, atmosfera uzavrela - kako to obično biva na Sajsinim nastupima, a mi joj želimo još mnogo ovakvih nastupa i željno iščekujemo plasman na MVA 2022.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika