Mirna - Kad me nema

Odlična pjesma lijepe kantautorice

 

 

Kantautorica Mirna Škrgatić nastavlja nizati odlične singlove.

Najnoviji je pjesma “Kad me nema” nastala u suradnji s producentom Tomislavom Franjom Šuškom koji potpisuje produkciju i prethodna dva singla “Ostani tu” i “Odlazi”. Singl “Kad me nema” Mirnino je intimno mirenje s činjenicom da ne možemo kontrolirati baš sve u životu i kako je ponekad nužno otpustiti “kontrol frika” u sebi.

Pjesma sugerira oslobođenje kako od društvenih pritisaka, tako i od onih vlastitih, te spokoj koji dolazi iz pomirenja sa samim sobom. Ne prihvaćanje imperativa koje nameće društvo, a ponekad i svojih vlastitih: kakvi bismo trebali biti, kako bismo se trebali ponašati, razmišljati, izgledati… “Kad me nema” Mirnino je najopuštenije izdanje do sad.

Zanimljiv videospot snimila je i režirala Iva Ćurković Spajić.

“Spot želi vizualno prikazati osjećaj prepuštanja i uživanja u životu, osjećaj da nismo toliko bitni, da smo dio većeg entiteta, dio prirode (poput prikazanog cvijeća i vode), da se sve nastavlja i teče, vjeru da će sve biti dobro”, objasnila je redateljica Iva Ćurković Spajić kojoj je ujedno ovo i prvi glazbeni spot.

Mirna je dosad objavila dva studijska albuma “Snovi” (2019.) i “Posljednji trend” (2021.), a singlom “Odlazi” najavila je treći album koji je najviše inspiriran zvukom 80-ih. (Info: Croatia Records)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika