Tome Stankovski - Vrie Makedonec, poziva vas da glasate!

Glavni protagonista spota grupe Chista Okolina feat. Kacar & Vena - Vrie Makedonec, Tome Stankovski, nominovan je na MVA 22.23 u kategoriji Najbolja glavna uloga

 

Makedonska rap grupa Chista Okolina zajedno s kolegama Kačarom i Venom je u februaru ove godine objavila pjesmu i spot pod nazivom Vrie Makedonec i odmah privukla pažnju regionalne javnosti. O pjesmi najbolje govore stihovi koje su moćni i značajni:

Makedonac vrije kao lonac, vokalno blato ne čisti ni tonac. Nema druge na mikrofonu, stojim ponosno, kuham divlje meso, ovo nije soja. Old School, New School, stol i dvije stolice, ovaj nekontrolirani tijek se ne zaboravlja. A ti si dobro raspoložen, ti si za mikrofonom, svi pjevaju playback, pa je džabe raditi tonalitet. Jedinstvena stara škola petokraka, okoliš je čist na ovom prljavom Balkanu. Intelekt je steriliziran, kultura nam je u krizi. Nadam se da vam je tona novca kupila zdravlje, rap koji sviramo je dubok poput baritona."

 

 

Na takve stihove i muziku, odlična ekipa okupljena oko ove grupe, predvođena redateljem Ivanom Solunčevim i Video Production - S.B.Studio Sky Camera, napravila je zaista pažnje vrijedan video spot u kome je glavnu ulogu odigrao skopski glumac i predavač Tome Stankovski.

U ovom kratkom videu, Tome vas poziva da glasate za njihovo zajedničko delo, spot Vrie Makedonec a mi vam dodajemo i link za glasanje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika