Koncert bendova Rebel Star i Bohemija, 25. mart, SKCNS Fabrika

Luda noć u Novom Sadu

Početak proleća priziva i savršen trenutak za organizovanje koncerata. U toku ove nedelje ćete imati priliku da prisustvujete savršenoj simbiozi dvaju bendova Rebel Star i Bohemija. U pitanju su dve odlične grupe koje nose jak kvalitet muziciranja što dokazuju i njihovi prošlogodišnji singlovi  – Početak i kraj” i Putujemo“. Dva benda, 12 muzičara, kombinacija rocka i popa, zvučne deonice proistekle iz šezdesetih i sedamdesetih, omaž bendovima poput: The Beatles i The Byrds, Beach Boys i Teenage Fanclub – svega toga ima pomalo u muzici ova dva benda, ali to nije sve!

Rebel Star se posle oproštajnog koncerta 2016. godine, vratio na scenu jedinstvenim solo albumom Milana Glavaškog ,,Demoni” (april 2020-te), a sledeći korak u novom početku” je veliki bend i velike pesme. 

Foto: Rebel Star

U Novom Sadu će nastupiti 25. marta u SKCNS Fabrici. Ulaznice su u pretprodaji od ponedeljka, 7. marta, po ceni od 700 RSD i mogu da se kupe online na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 RSD i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

 

Foto: Bohemija

Niška Bohemija objavila je tri studijska albuma – Sve naopako” (2017), Nasmeši se i reši se?” (2019) i Putujemo” (2021). Ovaj niški soul-space-pop-rock sastav povremeno se može tumačiti kao fusnota Davida Bowiea i njegove numere Let’ Dance”, bendova kao The Cult, ali i definitivno, u koreografskom pogledu, i na Abbine muzičke hitove.

Korisnici
Logovanje korisnika