Prvi samostalni veliki novosadski koncert benda Vizelj

Finalisti našeg konkursa u kategoriji za najbolji INDE video s pjesmom Mislim da sam plav gostovaće u SKCNS Fabrika

 

Nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, prvi samostalni veliki novosadski koncert benda Vizelj održaće se u subotu 30. septembra 2023. u SKCNS Fabrika! Posle mnogo zahteva, bend je rešio da svoje brojne fanove počasti jednim spektaklom epskih proporcija! Dođite na jedinstvenu promociju drugog albuma sastava Vizelj "Ne vidim te od dima" na kojoj će kao podrška nastupiti specijalni gosti, omiljena rep rejv grupa, Viking Krew!

Pioniri novog srpskog alternativnog zvuka i jedni od osnivača Hali Gali kolektiva dolaze u Novi Sad da demonstriraju svoju silovitu energiju koju su u poslednje vreme digli na potpuno novi nivo! Ako ste bili na Vizelju do sada, znate šta vas očekuje, ako pak niste slušali ovaj bend uživo, obavezno dođite, ovo će biti nastup koji se ne zaboravlja!

Viking Krew je beogradska pank-rep-rejv grupa, osnovana 2014. godine. U periodu od 2017. do danas stekli su kultni status, zahvaljujući mešavini agresije i humora u svojim pesmama, DIY produkciji i energičnim nastupima. Sredinom 2023. godine objavili su debi album "Omojbožejao" - kolekciju 12 kratkih, ali eklektičnih i udarnih traka - preko Bassivity Digital-a.

Ograničen kontingent promo ulaznica prodavaće se na prodajnim mestima Gigstix po ceni od 600 dinara nakon čega kreće redovna pretprodaja po 700 dinara. Na dan koncerta, na vratima Fabrike za jednu ulaznicu biće potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Požurite u Gigstix po svoje ulaznice!

Korisnici
Logovanje korisnika