Prvo izdanje Rock Marathona u Novom Sadu

 

Jedan od najvećih ovogodišnjih koncertnih događaja u Novom Sadu održaće se 18. novembra 2023. godine u velikoj sali SPENS-a. Prvo izdanje Rock maratona obilježit će nastupi velikih domaćih i regionalnih bendova.
Rock 'n' roll se u Novi Sad vraća sa treskom, a prvo izdanje obilježiće nastupi: mađioničara za dobar provod, energičnog Neleta Karajlića; uvijek tajanstvenog majstora dobrih svirki, Gorana Bareta i Majki; benda Zoster, koji je svojim novim albumom zakoračio među legendarne izvođače regiona; velike zvezde 90-ih, beogradski rap bend Sunshine, koji se pre nekoliko godina veliki povratak na scenu vratio pjesmama koje su postale bezvremenski hitovi u vrlo kratkom roku; Kanda Kodža i Nebojša bend koji je sinonim za kvalitetne svirke, kao i domaćini, legendarni novosadski reggae/blues/rock-steady Killo Killo Band koji će vam sigurno učiniti da se osećate dobro.
Kako saopštavaju organizatori, „Rock marathon se organizuje bez finansijske podrške bilo kakvih sponzora i institucija, jer je jedina i najvažnija podrška publike za koju vjerujemo da će podržati našu ideju i nabaviti svoje ulaznice po veoma pristupačnim cenama i doći u velikom broju 18. novembra na Spensu“.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.800 rsd možete rezervisati na svim prodajnim mestima Gigstixa kao i onlajn na linku klikom ovde.

 

Korisnici
Logovanje korisnika