Let 3 u Hali 2: čudo neviđeno u najavi

 

Druga polovina septembra u Hali 2 vrveti će od odlične energije i strastvene atmosfere za koju će se pobrinuti riječki Let 3. Pozivamo vas da 23. septembra zaronite u svet Let 3 – muzičku oluju koja ne poznaje granice. Ova kultna hrvatska grupa je više od benda – to je pokret, prkosno muzičko iskustvo koje pomera granice i oslobađa dušu.

Njihova muzika je hrabro prostrujala s provokativnim stihovima i energijom koja preplavljuje svaku pozornicu. Let 3 ne prati trendove, oni ih stvaraju, dajući svakom nastupu nesvakidašnju draž i nezaboravan doživljaj. Uz svoje ikoničke nastupe, Let 3 je postao sinonim za hrabrost, umetničku slobodu, izazivanje normi i rušenje tabua. Njihova muzika nije samo zvuk, već i izražavanje suštine, stav koji inspiriše generacije. Dođite i doživite osjećaj slobode i adrenalina uz Let 3.

Njihov zvuk ne samo da će vas pogoditi, već će vas obuzeti u noći koju ćete zasigurno dugo pamtiti. Na sceni su gotovo 40 godina i gde god su dolazili nikoga nisu ostavljali ravnodušnim. Nedavno su šokirali ceo sijvet a sada je na redu Novi Sad.

Od benda Let 3 uvek možemo da očekujemo neočekivano i drugačiji nastup u odnosu na onaj prethodni jer se ekipa nikada ne ponavlja. Bend je najavio nezaboravno druženje sa svojim fanovima, a Hala 2 obećava nezaboravnu noć gdje će publika moći da uživa u svom omiljenom bendu i hitovima kao što su Dijete u vremenu, Profesor Jakov i mnogi drugi.

Ulaznice možete pronaći na svim GIgstx prodajnim mestima, a njihova cena će iznositi 1500 dinara ako je u pitanju parter, a 2000 dinara ako je u pitanju fan-pit. Takođe, karte se mogu nabaviti i onlajn. (Info: promo)

 

Korisnici
Logovanje korisnika