Tribute bend grupe Queen 14. oktobra u Hali Pinki

Show must go on...

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, nastupiće u petak, 14. oktobra u Velikoj sali Hale Pinki u Zemunu uz specijalne goste: Cosmic (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show – C. J. Marvin, za koga je i sam Elton Džon rekao: “Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“.

Ovaj rock koncert svečano će posle mnogo godina ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća svetska muzička: Status Quo, Džindžer Bejker, Uriah Heep, Rori Galager, Bili Kobham, Pako de Lusija, Demis Rusos, Džek Brus…Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravagancija i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju “kosmičko“ veče.

Godine 2017. započeli su Queen Real Tribute Symphony turneju, nastupajući u pratnji simfonijskog orkestra i hora. Ovaj šou doživeo je veliki uspeh, koncerti širom Balkana i Evrope bili su rasprodati, a usledila je saradnja sa simfonijskim orkestrima iz Moskve, Vladivostoka, Kine. Pred samu pandemiju Queen Real Tribute odsvirali su turneju u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj uključujući 68 gradova za samo 70 dana.

I ne staju… jer… Show Must Go On!

Korisnici
Logovanje korisnika