Magnificov tradicionalni koncert u Ljubljani!

U Areni Stožice 25. decembra veliki Božićni koncert ovog vanserijskog autora i izvođača

Već osamnaest godina zaredom proslavljeni slovenački muzičar, Magnifico, priređuje veliki koncert u Areni Stožice u Ljubljani  25. decembra. Ove godine tradicija je spojena sa koncertnom turnejom Tour de l’amour, koja je počela u Beogradu u aprilu, a završiće se u ljubljanskim Stožicama, najdužim koncertom u njegovoj karijeri.

„Osećam da ove godine posebno treba da pozovemo dobre snage da bi nam sledeća godina bila naklonjena. Na koncertu, koji će biti najduži u mojoj karijeri, uživaćemo u ljubavi, zagrejati srca i oterati mrak“, kaže Magnifico.

 

 

 

 

Takođe je napisao na svojim društvenim mrežama: „Poštovana publiko, ove godine obećavam da ću zaista dati sve od sebe. Naučiću sve tekstove napamet, štimaću gitaru i neću zeznuti. Hajde, gore ne može, ali bolje ne znam“.

Ulaznice za najduži Magnificov koncert u karijeri već su u prodaji na sajtu www.entrio.si, a posetioci će moći da ih kupe i na svim ovlašćenim prodajnim mestima kompanije Entrio širom Slovenije. Posetioci koji nisu iz Slovenije svakako svoje ulaznice mogu nabaviti putem online prodavnice. Kupci koji su karte kupili za Magnificov Božićni koncert 2021. moći će da ih koriste ove godine.

 

Korisnici
Logovanje korisnika