Da li ste spremni da čujete MRFY?

Inače, band MRFY je na našem prošlogodišnjem konkursu MUZZIK VIDEO AWARDS (MVA) 2K21 bio finalista u dve kategorije: za najbolji ROCK VIDEO i za NAJBOLJU KAMERU U VIDEO SPOTU, oba puta za spot pjesme Zaljubila.

 

Kao što ništa nije uobičajeno kod grupe MRFY iz Novog Mesta, Slovenija, tako nije ni najava njihovog koncerta koji nas očekuje 12. oktobra s početkom u 20 časova u Media Centru u Ljubljani.

Dakle, najava koncerta izgleda ovako:

"Da li ste spremni za:

1. jedini nastup grupe MRFY u Ljubljani 2023. godine

2. najveći spektakl MRFY grupe u istoriji 21. veka

Treći najduži MRFY koncert u istoriji do sada?

Svi hitovi sa albuma USE, svi komadi sa debitantskog albuma Story, svi s albuma koji ce izaci do tada ili u buducnosti, i Zonzei, i Tobogan, i svi Prjatucki na gomili, neka se zna da sve se odlično uklapa.

Biće to vizuelno sofisticirano iiznenađujuće bogato veče sa svime što je loše za vas i sa svime što još ne znate da je loše za vas. I to na potpuno novom mjestu, gdje nikad nije bilo prave gužve.

Dakle…

Ako slučajno niste spremni za to, bit ćete još uzbuđeniji.

Stoga…

kupite kartu prije nego što je nestane i povedite sva najslađa stvorenja sa sobom!

ULAZNICE online i prodajna mreža Eventima: https://www.eventim.si/.../mrfy-ljubljana.../event.html

- EARLY BIRD 1 (RASPRODANO): 21,90 eura

- EARLY BIRD 2 (RASPRODANO): 23,90 eura

- PRETPRODAJA: 25,90 EUR

- DNEVNO: 29,90 EUR

- VIP (ograničen broj!): 34,90 EUR

- VIP PO DANU: 39,90 EUR

VINIL: https://mrfy.net/

IMAMO IZUZETNO DOBRU NOVU WEB STRANICU NA KOJOJ TAKOĐER MOŽETE PRENARUČITI NAŠ PRVI NAJJAČI ALBUM VINIL ​https://mrfy.net/

 

PRODAJA: https://mrfy.net/merch

O ekipi MRFY:

MRFY su bend iz Novog Mesta, Slovenija, koji već dugi niz godina drma slovenačkim pozornicama. Dječaci su široj publici 2018. godine u Kinu Šiška predstavili svoj prvijenac Story sa hitovima "Umru zate", "Anakin", "Tretje oko" i "Klic". Tokom karantinskih praznika 2020. u saradnji sa Matterom predstavili su singl "Zonzei", a 2021. najavili su novu ploču sa komadom "Zaljubila", a kasnije objavili i pesmu godine "Prjatučki", koja je nagrađena Zlatna frula. U proljeće 2022. godine objavili su novi singl "Angeli", a potom i dugo očekivani drugi album pod nazivom "Use", koji je predstavljen u dva puta rasprodanom Kinu Šiška. Rasprodati koncerti, vrhovi radijskih top-lista i mnoge nagrade - 3 Zlatne lule za prošlogodišnja ostvarenja još uvijek su svježe: izvođač godine, album godine - "Use" i pjesma godine "Angeli". MRFY su cool!

Inače, band MRFY je na našem prošlogodišnjem konkursu MUZZIK VIDEO AWARDS (MVA) 2K21 bio finalista u dve kategorije: za najbolji ROCK VIDEO i za NAJBOLJU KAMERU U VIDEO SPOTU, oba puta za spot pjesme Zaljubila.

 

Korisnici
Logovanje korisnika